top of page

ABOUT ME

Geboren en opgegroeid in Spijkenisse ben ik op mijn 14e begonnen met dansen. Na het afronden van de Havo voor muziek en dans werd  ik toegelaten tot  Bachelor in uitvoerend dans aan Codarts Hogeschool voor de kunsten in Rotterdam. Waar ik werd ben opgeleid in een modern, ballet, jazz en diverse andere stijlen van dans.

 

In het begin van mijn 3e jaar aan Codarts werd ik uitgekozen om een jaar in het buitenland te gaan studeren als onderdeel van mijn studie op de Staatsuniversiteit van New York Purchase, bachelor of performing arts. Dit gaf me de gelegenheid om dans vanuit een ander perspectief te benaderen. Bij Broadway Dance Center en Peridance heb ik buiten schooltijd veel lessen gevolgd. Na een aantal maanden heb ik een stage gevolgd bij Sidra Bell Dance New York. Na een volledig jaar te hebben doorgebracht in New York ben ik terug gekomen naar Nederland voor mijn laatste jaar van mijn opleiding. Na terugkomst heb heb ik in de productie van Isabelle Beernaert ‘Red Yellow & Blue’ meegespeeld.  

Met deze productie ben ik gaan touren in alle grote theaters in Nederland en België. Na mijn afstuderen aan Codarts in 2014 heb ik nog een productie van Isabelle Beernaert meegespeeld genaamd : "Glass".

Tijdens mijn opleiding heb ik met verschillende choreografen gewerkt, waaronder Ed Wubbe, Kristina de Châtel en Jiří Kylián.

 

In de zomer van 2015 en 16" onderdeel van de mainstage dansers bij Tomorrowland in Boom, België. Gedanst voor oa dj’s als 'Afrojack' 'David Guetta' en 'Martin Garrix' Ook gewerkt als performer voor Nike, Gucci, Heineken, BMW en vanaf oktober 2015 toerde ik in Duitsland met 'Hans Klok en de nieuwe Houdini". En een productie voor De Nederlandse reis Opera genaamd : "Ariadne"
En Theatervoorstelling ‘Sneakerboyz’.

 

Mijn enorme passie voor fotografie (zoals je misschien al gemerkt hebt) begon in New York. Vanuit mijn fotostudio in Rotterdam werk ik als portret, event, bruiloft, bedrijfs en reclame fotograaf.

 

Als fotograaf heb ik oa gewerkt voor : Coca Cola,  Rabobank, Bol.com, PepeJeans, Tomorrowland, Soul15, Homerr, AutoPoint AutoBinck groep, Sonny op Stap, Impload, rauw en Sharklifebrand.

 

Ik werk ook als een mode-en commerciële model voor bedrijven zoals Nike, Gstar, Gucci, O'Neill, Duvel, We Are Labels, Labels.com, Sharklife, MAC, Nike Jordan.

bottom of page